• gratis verzending vanaf €50
  • vandaag besteld, morgen verstuurd
Home » Info » Over Villa Sier

Over Villa Sier

 

Villa Sier verkoopt sieraden, accessoires en woondecoratie. Qua producten willen wij ons onderscheiden door bij de inkoop te letten op vormgeving, originaliteit, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en/of duurzaamheid.

 

De sieraden zijn van echt zilver, RVS of ander nikkelvrij materiaal gemaakt. Accessoires die we verkopen zijn onder andere sjaals, sleutelhangers & tassen. Bij woondecoratie kun je denken aan diverse leuke spullen waarmee je jouw huis en tuin/balkon kunt decoreren zoals planthouders en kaarsen. Ook voor een leuk cadeau kun je hier terecht.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om een private shopping te boeken, deze vindt uitsluitend plaats op ons adres. Dan zie je ook nog andere artikelen die we bijvoorbeeld vanwege de afmeting of breekbaarheid niet in de webshop hebben geplaatst, maar die je dan uiteraard wel meteen kan kopen en meenemen. Gezien het maximaal aantal bezoekers i.v.m. het aangescherpte Coronabeleid is dit momenteel helaas niet mogelijk. We hopen dat we in het voorjaar weer kleine groepen mogen ontvangen, zodra dit mogelijk is kun je je hiervoor op deze site aanmelden.

 

Vriendelijke groet, stay safe,

 

Team Villa Sier