• gratis verzending vanaf €50
  • vandaag besteld, morgen verstuurd
Home » Info » Over Villa Sier

Over Villa Sier

 

Villa Sier verkoopt woondecoratie, accessoires en sieraden. Qua producten willen wij ons onderscheiden door bij de inkoop te letten op vormgeving, originaliteit, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en/of duurzaamheid.

 

Bij woondecoratie kun je denken aan diverse leuke spullen waarmee je jouw huis en tuin/balkon kunt decoreren zoals planthouders en kaarsen. Accessoires die we verkopen zijn onder andere tassen, sjaals & sleutelhangers. De sieraden zijn van zilver, stainless steel of ander nikkelvrij materiaal gemaakt. We hebben een gevarieerd aanbod, dus ook voor een cadeau kun je prima bij ons terecht.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om een private shopping te boeken, deze vindt uitsluitend plaats op ons adres. Dan zie je ook nog andere artikelen die we (bijvoorbeeld vanwege afmeting of breekbaarheid) niet in de webshop hebben geplaatst, maar die je dan uiteraard wel meteen kan kopen en vervolgens zelf mee naar huis neemt.

Momenteel zijn we bezig met het inrichten van de herfst/winter & kerstcollectie. Private shopping is daarom weer mogelijk vanaf 1 november 2021

Bestelde producten van de website kunnen deze maand wel gewoon (volgens afspraak) worden afgehaald.

 

 

Vriendelijke groet,

 

Team Villa Sier