• gratis verzending vanaf €50
  • vandaag besteld, morgen verstuurd
Home » Info » Over Villa Sier

Over Villa Sier

 

Villa Sier verkoopt sieraden, accessoires en woondecoratie. Qua producten willen wij ons onderscheiden door bij de inkoop te letten op vormgeving, originaliteit, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en/of duurzaamheid.

 

De sieraden zijn van zilver, stainless steel of ander nikkelvrij materiaal gemaakt. Accessoires die we verkopen zijn onder andere tassen, sjaals & sleutelhangers. Bij woondecoratie kun je denken aan diverse leuke spullen waarmee je jouw huis en tuin/balkon kunt decoreren zoals planthouders en kaarsen. Ben je op zoek naar een leuk kadootje? Ook dan zit je hier goed; we hebben een gevarieerd aanbod.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om een private shopping te boeken, deze vindt uitsluitend plaats op ons adres. Dan zie je ook nog andere artikelen die we (bijvoorbeeld vanwege afmeting of breekbaarheid) niet in de webshop hebben geplaatst, maar die je dan uiteraard wel meteen kunt kopen en vervolgens zelf mee naar huis neemt. Vanwege de situatie rondom corona hebben we echter besloten om dit tijdelijk stop te zetten. Het is wel nog mogelijk om bestelde producten van de website op afspraak af te halen.

 

 

Vriendelijke groet,

 

Team Villa Sier